Advies etc. is een eenmanszaak en ik, Jeroen de Leeuw, ben de eigenaar.

Van mijn opdrachtgevers krijg ik het volgende teruggekoppeld:

Ik ben een betrouwbare en bevlogen man, die met hart en ziel een opdracht uitvoert en een lange adem heeft. Als opdrachtnemer kan ik goed binnen kaders werken, maar ben ik ook creatief in het verzinnen van andere benaderingen en oplossingen. Ik zie kansen en ik zie ook de weg om deze te verzilveren en waar nodig kan ik vasthoudend zijn. Ik heb een goed technisch inzicht, ben snel van begrip en behoud het zicht op het grote geheel. In teams ben ik prettig in de omgang en durf ik te zeggen waar het op staat. Een verhaal kan ik overtuigend vertellen en ik leg verantwoordelijkheden daar waar dit is afgesproken of logisch is binnen de verhoudingen.

Het is mijn overtuiging dat we onze leefwijze ingrijpend moeten veranderen naar een cyclische ingerichte, sociale en op samenwerking gerichte maatschappij. Publieke gebouwen en culturele instellingen kunnen hierbij een invloedrijke voorbeeldfunctie hebben.

Door DSL Advies werd ik in 1998 gevraagd om gezamenlijk de afdeling techniek van de Oosterpoort in Groningen te reorganiseren en te coachen. Dit was het begin van een jarenlange samenwerking, waarin een breed scala aan opdrachten tot het gewenste eindresultaat is gebracht. In 2006 is Advies etc. opgericht. Door de jaren heen heb ik mij ontwikkeld tot een specialist in het bedrijfsvoering van culturele instellingen, gebouwbeheer en onderhoud en daar waar mijn hart echt ligt, ontwikkelaar van creatieve, innovatieve en duurzame oplossingen voor gebouwen en stedelijke infrastructuur. Ik heb een uitgebreid netwerk opgebouwd, waardoor een breed scala aan specialismen kan worden ingeschakeld.

Jeroen de Leeuw - duurzame en creatieve gebiedsontwikkeling